Yritys

Isännöintimestarit Oy tarjoaa isännöintipalveluita Turussa ja Turun talousalueella. Päätoimialueemme on Turku. Olemme toimineet vuodesta 2009 lähtien. 1.1.2024 alkaen Isännöintimestarit Oy on osa Oiva isännöintiä. Isännöintimestarit toimii Turussa omana itsenäisenä yksikkönä. 

Yrityksessämme työskentelee neljä isännöitsijää yhteensä yli kolmenkymmenen vuoden ammatti-isännöintikokemuksella. Tarjoamme kokonaisvaltaista isännöintiä pääsiassa asunto-osakeyhtiöille. Panostamme hallittuun ja suunnitelmalliseen hallinnon hoitoon, tekniseen osaamiseen, aktiiviseen viestintään ja avoimuuteen. Kunnioitamme hyvää isännöintitapaa ja isännöinnin eettisiä ohjeita.

Palvelumme

Saadaksesi yhtiöönne parhaiten soveltuvan isännöinnin, räätälöimme tarvitsemanne palvelut neuvotellen kanssanne yhteistyössä. Isännöintinne voi käsittää vain peruspalvelun tai sen lisäksi kiinteistön kuntoon liittyviä tai asukkaiden tarpeiden pohjalta nousevia erillispalveluja.

Tavoitteenamme on pitkäaikainen, luottamuksellinen yhteistyö asiakkaidemme kanssa. Arvostamme avointa, keskustelevaa toimintatapaa, jossa viestintä on keskeisessä asemassa. Pidämme tärkeänä, että taloyhtiön taloudenhoito ja kunnossapito on suunnitelmallista ja järkevää.

Pyydä tarjous

Asiakaspalveluajat

Asiakkaita palvelemme puhelimitse ja sähköpostitse ma, ti, to, pe klo 9.00 – 16.00, keskiviikkoisin klo 10.00 – 17.00. Viesteihin pyrimme vastaamaan mahdollisimman nopeasti. Olemme aina tavoitettavissa sopimuksesta. Isännöitsijän työhön kuuluu olennaisena osana kiinteistökäynnit, kokoukset ja hallintotehtävien hoitaminen, joten toimistossa asioidessasi varmistathan paikalla olomme. Loma-aikana heinäkuussa, palvelemme tiistaisin, keskiviikkoisin ja torstaisin klo 10.00-15.00.

Kokoustila

Isännöintimestarien toimistolla, osoitteessa Brahenkatu 20, Turku, on veloituksetta käytettävissä n. 30 henkilölle soveltuva kokoustila yhtiökokouksille, sekä kaksi pienempää kokoustilaa hallituksen tms. kokouksiin.

Taloyhtiön omat sivut

Jokaisella isännöimällämme taloyhtiöllä on kotisivut, josta löytyvät mm. yhteystiedot, sähköinen ilmoitustaulu ja asiakirja-arkisto.

Töihin isännöintimestareille?

Isännöintialalla riittää töitä. Mikäli ala kiinnostaa sinua tai olet jo osaava ammatilainen ja haluaisit kertoa meille osaamisestasi, lähetä meille sähköpostilla avoin hakemus. Kerrothan millaisista tehtävistä olet kiinnostunut ja kuka sinä olet.

Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

Kameravalvonnan tietosuojaseloste